Pildīta paprika ar bulguru un pupiņām

3 porcijām nepieciešams:;

3 paprikas;

50 gr. bulgurs (nepagatavots);

160 gr. konservētas pupiņas;

50 gr. Fitaki siers;

Ķiploka daiviņa

Sīpols;

Zaļumi;

Sāls, pipari pēc garšas.

1.Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 gr.

2.Uzliek vārīties bulguru un vāra kā norādīts pagatavošanas instrukcijā.

3. Tikmēr sagatavo papriku, pārgriežot to uz pusēm, un ievietojot cepeškrāsnī uz aptuveni 20 minūtēm, lai apcepas.

4. Pannā apcep sīpolu un ķiploku.

5. Kad bulgurs gatavs pievieno tam apcepto sīpolu, ķiploku, noskalotas konservētas pupiņas, zaļumus un sadrupinātu Fitaki sieru.

6.Visu samaisa, pilda šo masu paprikās un cep vēl 20-30 min. Liku stikla traukā zem, kura izklāju folliju, lai nav jāuztraucas par piedegšanu.

1 porcija (viena paprika);

Vieglas vakariņas.

Kalorijas 220

Ogļhidrāti 30 gr.

Olbaltumvielas 10 gr.

Tauki 4 gr.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *